Category Archives: Specializētais un komerciālais transports




Volkswagen Commercial Vehicles: ražošanas un pārdošanas apjoma rekordi

2016. gadā Volkswagen komerctransporta ražošanas apjoms visā pasaulē sasniedza rekordu visā Volkswagen Commercial Vehicles zīmola pastāvēšanas vēsturē. Tika saražots 477 000 automobiļu, kas ir par 2,7% vairāk nekā 2015. gadā. Ja vēl pieskaita rūpnīcas krājumus, tad tika pārdots pat vēl nedaudz vairāk.

 

Lasīt tālāk


Kā pārvadāt mājas un reklamēt kraviniekus

Kravas automobiļu ražotājs Scania piedalījās kādā interesantā un noderīgā pasākumā. Aiz polārā loka, Zviedrijas pilsētā Malmbergetā, raktuves paplašināšanas nolūkā, varas iestādes plānoja nojaukt 30 dzīvojamās mājas. Taču tad tika pieņemts lēmums par to pārnešanu uz 7 km. Šim nolūkam bija nepieciešams daudz dažādas spectehnikas, bet galvenais – autovilciens, kurš spētu tādu svaru izstumt no vietas: vissmagākā nama svars – 230 tonnas. Tieši te Scania ļoti noderēja.

 

Lasīt tālāk


Tavrija ukraiņu Betmenam

Tas nav joks vai drukas kļūda. Tas ir amerikāņu Betmens – bagāts, braukā ar superauto un ķer ļaundarus. Viņa ukraiņu kolēģim iet grūtāk: jāpelna iztika, bet superautomobiļa vietā – Tavrija. Jūs vēl atceraties šīs markas spēkratus? Ja nopietni, tad kreatīvie Harkivas puiši izdomāja veidu, kā no vienkārša kafijas auto radīt šovu.

Lasīt tālāk