Brutāls kemperis īstiem vīriem

Attēlā redzamā mašīna izskatās iespaidīgi. Starp citu, piekabē atrodas neliels visurgājējs. Vai tas ir kāda miljonāra pasūtījums? Nē. Un, starp citu, tas nav arī atpūtas kemperis. Tas ir speciālais, britu militārpersonām, paredzēts transportlīdzeklis.

 

1608_land_rover_army (4)

 

Lielbritānijā ir uzņēmums, kurš saucas «Neat Vehicles». Tas nodarbojas ar specializētās tehnikas būvniecību. Kā atsevišķs virziens – dažādi «Land Rover», ar dažādām vajadzībām paredzētām piekabēm.

 

1608_land_rover_army (1)

 

Sešriteņu vilcējs ar treileri – tas ir autovilciens, kurš tika radīts britu Karaliskās flotes zemūdens monitoringa dienesta vajadzībām.

 

1608_land_rover_army (8)

 

Trešā ass nav lieka: treileris ir diezgan smags. Tā iekšpusē atrodas komandas dienesta telpas, virtuves nodalījums ar iespēju to pielāgot gulēšanas vajadzībām, kā arī kompresoru stacija.

 

1608_land_rover_army (6)

 

Treilera aizmugurējā daļā atrodas nodalījums ar izbīdāmo pandusu, kurā tiek novietots trīsasu visurgājējs, armijas bezpilota aparāts un daži hidroakustiskie zemūdens aparāti.

 

1608_land_rover_army (7)

 

1608_land_rover_army (3)

 

«Neat Vehicle» ir arī citi līdzīgi automobiļi. Viens no piemēriem – «Offroad Clinic», ar specializētu treileri. Automašīna tika radīta uz «Land Rover Defender» pikapa bāzes.

 

1608_land_rover_army (11)

 

Šis medicīnas autovilciens spēj nokļūt līdz mērķim arī pa bezceļiem. Video var redzēt, ka tie nav tikai vārdi.

 

 

Ražotāja piedāvājuma klāstā ir vairāki interesanti specializēti auto, to skaitā – uz kravinieku šasijas veidoti. Taču tas jau ir atsevišķs stāsts.

 

1608_land_rover_army - more

Mūsu Facebook lapu
fb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mūsu Facebook lapu
fb