Pokemonu ķeršana pie stūres

Spēle Pokemon Go izplatās ātrāk nekā vīrusi filmās par zombijiem. Spēlei ir līdzīgs efekts: cilvēks, kurš aplīp ar pokemonu ķeršanu, pilnīgi izkrīt no realitātes un pārvēršas par zombiju. Neskaitāms ir to cilvēku skaits, kuri nokļuva zem mašīnas, ķerot pokemonus uz ielas. Bet trakākais ir tas, ka arvien biežāk pokemonu ķērāju rindas papildina auto vadītāji.

 

pokemon-3

 

Lasīt tālāk


Ловля покемонов за рулем

Игра Pokemon Go распространяется быстрее какого-нибудь вируса в фильмах про зомби. Эффект иногда схожий. Человек, заразившийся ловлей покемонов, напрочь выпадает из реальности, и превращается если не в зомби, то почти. Сколько людей уже попало под машины, заигравшись на улице − не счесть. Но самое страшное, что все чаще ловить покемонов стали водители автомобилей.

 

pokemon-3

 

Lasīt tālāk




Lēti ielāpi uz ceļiem: dzelzis, lupatas un finieris

Reiz Latvijas Interneta vidē plašu popularitāti guva attēls par to, kā vienā pilsētā bedres uz ceļiem tika aizbērtas ar lupatām. Skaidrs, ka to nedarīja ceļu uzturēšanas dienests, bet gan paši autovadītāji, lai nesasistu balstiekārtu. Joki ir joki, taču bedru aiztaisīšanai var izmantot ne tikai lupatas, bet arī metāla loksnes un pat finieri. Un ir pilsētas, kur to dara oficiālie ceļu uzturēšanas dienesti.

 

Lasīt tālāk


Дешевые заплатки на дорогах: железо, тряпки и фанера

Когда-то по латвийскому Интернету разошелся снимок, как в каком-то городке ямы на дорогах засыпали тряпками. Делали это, понятно, не дорожные службы, а сами водители − чтобы не разбивать подвеску. Шутки − шутками, но ямы можно заделывать не только тряпками, но еще закрывать железными листами и даже фанерой. И кое-где это делают уже официальные дорожные службы.

 

Lasīt tālāk


Unikāls raritātes auto lielai ģimenei

Interesants automobilis parādījās Holandes sludinājumu serverī Autoscout24, turklāt par salīdzinoši nelielu, priekš šāda spēkrata cenu. Vai atceraties kvadrātveidīgos Volvo 6-durvju sedanus? No konveijera nogāja salīdzinoši neliels to skaits, un vēl mazāk – saglabājās līdz mūsdienām. Uz tā fona, Volvo 960 6-durvju universālis – unikāls.

 

 

1608_volvo_6_doors-02

 

Lasīt tālāk


Уникальный, почти раритетный, и почти идеальный автомобиль для очень большой семьи

Весьма любопытный автомобиль засветился на голландском сервере объявлений Autoscout24, причем − за весьма небольшие для такой машины деньги. Помните 6-дверные седаны Volvo − еще те, квадратные? Их не так много было сделано, и не так много сохранилось до сегодняшнего дня. И на этом фоне 6-дверный универсал Volvo 960 − вообще уникум.

 

 

1608_volvo_6_doors-02

 

Lasīt tālāk