Category Archives: Uncategorized






ATPŪTA UN SPORTS 2015

Rīgā, izstāžu kompleksā BT1 (Ķīpsalā ) notiek izstāde aktīvā dzīvesveida cienītājiem ATPŪTA UN SPORTS 2015.
 
Manu uzmanību piesaistīja Subaru stends ar skaisto sievieti un diviem jauniem automašīnu modeļiem.
Garajā, vērtīgu un ne īpaši Subaru īpatnību sarakstā, mani ieinteresēja vienkāršā, bet ļoti reti sastopamā nianse – mitrumu izturīgi vadu savienojumi.
 
subaru2
 
Lasīt tālāk


Примерзание резинок

Довелось пообщаться с одним автомобилистом, который задал вопрос: «…пользовался силиконовой смазкой для резиновых уплотнителей, и как-то не особо помогало: в мороз резинки все равно иногда примерзали. Может, лучше вместо силикона применять что-то вроде WD-40?»

 

silicone

 

Lasīt tālāk


Ātrāk par liesmu

Kino un dzīve: ekstremālais tests

 

Viena grāvēja varonis efektīvi izrēķinājās ar ienaidniekiem, kuri mēģināja nozust ar lidmašīnu – cauršāva degvielas tvertni un aizdedzināja iztecējušās petrolejas celiņu. Uguns panāca jau pacēlušos laineri, pārmetās pa degvielas strūkliņu uz spārnu – sprādziens izdevās efektīvs. Vai tiešām liesma ir tik strauja, ka no tās neaizbēgt pat ar lidmašīnu? Lai to pārbaudītu, viena izmēģinātāju grupa reiz veica nelielu testu.

 

fire_speed (2)

 

Lasīt tālāk



Bison track show

Zemkopības nozare ar katru gadu zaudē savu prestižu gan Latvijā, gan arī ārvalstīs. Šajā sakarā,  vienā no mūsu kaimiņzemēm ir izgudrots diezgan interesants veids, kā popularizēt šo nozari, mehanizatora darbu un, pie viena, arī piesaistīt šai nozarei jaunāka gadagājuma cilvēkus: un, proti, ik gadu, kopš 2002. gada, vasaras sezonā, vienā no dienvidu reģiona pilsētām, notiek ikgadējas traktoru sacīkstes «Bison track show».

 

bison1
Lasīt tālāk