Citroen Berlingo 2012


Kaut kur biju izlasiijis atsauksmes par to, ka Citroen Berlingo esot brinums nevis mashina. Nu, es tam nevaru piekrist. Gribetu izteikt savas domas par to, kaa shis mashinas litotajs kopsh 2012. gada. Manam Citroen noskrejiens ir tikai 93 000 km, tachu iespaidi nav tie labakie.

Klauve stabilizatoru ieliktni, katrus 3-5 tukstoshus km jamaina tos. Degvielas paterins ir diezgan liels: lidz pat 11 litriem uz 100 km, braucot ar atrumus 120 km/h(120 z.s.). Tas ir diezgan nepraktisks: skalsh plastiks un tas atri notriapas. Ziemaa riktigs dubaks, leeni sildas. Aplimeju un liku skanas slapetajus – visur kails metals. No blivetajiem druvju krasa izberzas lidz gruntij. Ellu jamaina katrus 8-9 tuksoshus km. Originalo ellu izleju uzreiz, ieleju sintetiku, un hidrotransformatoru klauvejieni uzreiz aizgaja. Parnesumi parsledzas kaa uz veciem Zhiguliem, ja kads atceras, kas tas tads ir. Reguleshana nepalidzeja. Piekare ne reizi vien tika izsista ar tukshu mashinu. Tagad krenshiteini zem atsperem, perspektiivaa – visas piekares parlikshana, tiekot valjaa no stabilizatoru ieliktniem kaa tas ir Mitsubishi. Bet galvena problema ir taa, ka sho autinu ir diezgan nereali pardot. Krasa lien nost un to var pat ar pirkstu saskrapet. Isak sakot, Peugeot un Citroen tema prieksh manis ir slegta.

Mūsu Facebook lapu
fb

  1. “…Parnesumi parsledzas kaa uz veciem Zhiguliem…” pēc manas pieredzēs tas ir kompliments. Var būt Citroenam tā ka vecam GAZonam nav sinhronizatoru? Mēģiniet divreiz izspiest sajūgu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mūsu Facebook lapu
fb