Skuteri ar alumīnija virsbūvi

ASV ir tāds kantoris, kā Rendija Graba ateljē. Kompānija specializējas uz hotrodu būvniecības, veclaiku automobiļu restaurācijas un citām līdzejošām lietām. Cita starpā, firma ražo replikārus – mūsdienu automobiļus un motociklus, veco laiku spēkratu stilā. Lieta aizgāja arī līdz skuteriem: uz trīsriteņa Piaggio MP3 šasijas, ateljē izgatavo interesantus aparātus, ar alumīnija virsbūvi, kuri tiek taisīti 1930-1940. gadu automobiļu stilā.

 

randy-grubbs-decopods-jay-lenos1

 

 

Tehniskās iekšas – tajā skaitā 250 cm³ dzinējs – palika neskarti, bet motora jaudas pietiek, lai skuteris ieskrietos līdz 70 jūdzēm/h (ap 120 km/h).

 

coolest_hot_road_4

 

Starp citu, komplektā ar skuteri nāk arī ķivere, analogā stilā. Aparāti ir sertificēti, kustībai pa kopējās lietošanas ceļiem.

 

6a78076d26fff72dadac95d3d3b89be0

 

Pēc ateljē īpašnieka, paša Rendija Graba vārdiem, pirmais tāds skuteris tika uzbūvēts vienkārši priekš dvēseles.

 

a94857a1d40eed65e6bee01f1653503a9863dd37

 

Tad tas, intereses pēc, tika izstādīts izsolē. Par izbrīnu ražotājiem, skuteris tika pārdots par 25 000 dolāriem, un atradās vēl ne mazums gribētāju iegādāties šādu brīnumu savā īpašumā.

 

SEMA-Cruise-Decopod

 

Tāpēc šodien, veco laiku stilā radītie skuteri, ar alumīnija virsbūvi, ieņem ne pēdējo vietu amerikas tūninga ateljē mazsērijas ražošanā.

 

61

 

Kā jau tika minēts, Rendija Graba izstrādājumu starpā ir arī motocikli. Viens no visspilgtākajiem projektiem saucās Decoson.

 

alum_bike (2)

 

Aparāts ir uzbūvēts uz 1984. modeļu gada Harley-Davidson Sportster bāzes. Tehniskās iekšas palika praktiski neskartas, ja nu tikai bija jāuzstāda nedaudz citas formas degvielas tvertni.

 

alum_bike (3)

 

Stūre – arī zemāka, un kas ir interesanti – tā atrodas apkares iekšpusē. Lai to satvertu, ir nepieciešams bāzt rokas speciālās atverēs.

 

alum_bike (4)

 

Nēerti vadīt? Pasūtītājus tas neattur. Jo tā ārējā efekta dēļ, kuru rada motocikls, ar alumīnija virsbūvi, var arī pieciest dažas nēērtības.

 

Shannon_Fain_RG_on_Decoson_verge_super_wide

 

 

Mūsu Facebook lapu
fb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mūsu Facebook lapu
fb