Smieklīgais stāsts par augstspiediena degvielas sūkni

Ir instrukcijas, kurās detalizēti tiek stāstīts, ka, piemēram, ar podu birsti nav ieteicams tīrīt zobus, ķemmēt kaķi u.t.t. Droši vien augstspiediena degvielas sūkņa uzstādīšanas instrukcijai ir jābūt analogai. Kaut gan, nav pārliecības, ka līdzēs.

 

dt-blog-II

 

Kādu kuriozu atgadījumu pastāstīja Distehnika uzņēmuma pārstāvji. Vienam auto no ierindas izgāja augstspiediena degvielas sūknis. Spēkrata īpašnieks nolēma pats sameklēt detaļu un vērsties pie pazīstama speciālista, kurš var palīdzēt ar tās uzstādīšanu. Tā ir lētāk un vienkāršāk. Viss tika izdarīts, tikai pumpis nepumpēja. Automašīnas īpašnieks sāka pārdzīvot: jauns, dārgs pumpis un uzreiz nedarbojas? Mašīna nokļuva Distehnika speciālistu rokās, kuri noņēma pumpi un, ieraugot, kur ir problēmas iemesls, ilgi smējās.

 

1607_DT-II

 

Iemesls slēpās šinī apaļajā, paplāksnei līdzīgā priekšmetā. Tas ir izgatavots no materiāla, kurš atgādina porainu kartonu. Patiesībā tā nav paplāksne, bet gan absorbents, kurš tiek ielikts iepakojumā, lai tas uzsūktu mitrumu. «Speciālists», kurš uzstādīja pumpi, tomēr nolēma, ka tā ir paplāksne un to obligāti ir jāliek iekšā. Un ielika. Kad absorbents tika izvilkts un pumpis no jauna tika salikts, tas sāka lieliski darboties. Viss.

 

Nē, nav viss. Gadījums atgādina viena humorista stāstīto, kurš restorānā pasūtīja omārus un kompotu. Kad viņam atnesa pialu ar šķidrumu, kurā peldēja persikam līdzīgs auglis, humorists nodomāja: kaut kāds šķidrs kompots. Šķidrums tika braši izdzerts, uz ko izbrīnīti raudzījās citi iestādes apmeklētāji. Un tikai pēc tam humorists saprata, ka tas bija šķidrums, roku mazgāšanai pēc omāriem. Tagad tiešām viss!

Mūsu Facebook lapu
fb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mūsu Facebook lapu
fb